Gå til indhold

Nyt efteruddannelsesfag om apologetik

af den

Til efteråret udbyder Menighedsfakultetet faget Apoloketik som et led i sin efteruddannelse. Med undervisning af Stefan Gustavsson, Kurt Christensen og Emil Nielsen.

Menighedsfakultetet i Aarhus udbyder løbende efteruddannelsesfag på masterniveau til opkvalificering af kirkeligt ansatte og formidlere af kristen tro og teologi. Fagene er selvstændige forløb, og man tilmelder sig fagene enkeltvis. I efteråret udbydes nu faget Apologetik. Kurset vil fokusere dels på apologetikkens rolle og anvendelse samt konkrete apologetiske problemstillinger som lidelse og det onde, naturvidenskab, evolution og skabelse samt sex, køn og identitetspolitik.

Undervisningen ledes af tidligere Centerleder for CKA, Kurt Christensen. Øvrige bidragsydere er den svenske apologet Stefan Gustavsson, nuværende Centerleder af CKA, Emil Nielsen samt en række undervisere fra Menighedsfakultetet.

Kurset består af fem kursusdage a 6 lektioner, 1200 siders pensum (inkl. selvvagt pensum) og en afsluttende skriftlig opgave. Tilmeldingsfristen er d. 1. juli.

Læs mere om kurset og tilmelding her.