Gå til indhold

Apologia

Center for Kristen Apologetik og Kristeligt Forbund for Studerende vil gerne invitere til vores nye sommerskole Apologia. Som kristne akademikere har vi et særligt intellektuelt ansvar i kirken. Det gælder udadtil i samfundet, hvor vi ønsker at vise mennesker, at det kristne verdensbillede hverken er dumt eller irrationelt, men at det tværtimod kan være rigt og intellektuelt stimulerende. Det gælder også indadtil i kirken, hvor andre ofte vil se hen til os efter svar på svære spørgsmål, fordi vi er uddannede til at være dygtige tænkere. Med Apologia vil vi udruste til denne opgave. Vi har derfor inviteret Stefan Gustavsson og Michael Green til at undervise over tre dage.

UNDERVISERE

Stefan Gustavsson er svensk teolog, apologet og forfatter. Til daglig er han generalsekretær i Evangelisk Alliance i Sverige, førstelektor på mediehøjskolen i Stavanger og direktør for Centrum för Kristen Apologetik. Han har skrevet flere bøger om apologetik, hvoraf de to nyeste er Skeptikerens guide til Jesus l & ll. Disse to bøger vil være udgangspunktet for hans undervisning om Bibelens troværdighed på Apologia.

Derudover underviser prof. Kurt Christensen, lektor Carsten Vang, cand.theol. Emil Nielsen, cand.theol. og sognepræst Elon Jepsen og stud.theol. Kristoffer Kruse.

PRAKTISK

Dato: 21-23. august 2017

Sted: Menighedsfakultetet, Katrinebjergvej 75, 8200 Aarhus

Tilmelding: http://teologi.dk/tilmeld

Pris: 300 kr for hele sommerskolen. Ellers 100 kr pr dag og 100 kr for festmiddagen onsdag aften.

Mad og overnatning: Man er selv ansvarlig for at finde mad og overnatning.

Målgruppe: Universitetsstuderende, men alle interesserede er velkommen.

Sprog: Gustavsson taler et letforståeligt svensk. Der vil ikke være mulighed for oversættelse.

Spørgsmål: cka@teologi.dk

PROGRAM

Oplysninger